Recomanacions

Creativitat, talent, assertivitat i paciència són alguns dels valors que destacaria de l’equip d’RDC. Ara tenim un nou logo i una nova web a l’alçada del nostre software.


Carles Fort , Gerent de Matrix Development System

Matrix

Des dels inicis de la nostra empresa hem apostat per col·laborar amb RDC i els resultats han superat les nostres expectatives. RDC està formada per un equip compromès, flexible i que sempre s'implica molt en els projectes en els quals participa, vivint-los com si fossin propis. Ofereixen una feina d'alta qualitat, trobant solucions creatives que sempre s'ajusten a les nostres necessitats. Si hagués de definir RDC en dues paraules seria: capacitat resolutiva!


Sergi Rufat, President i cofundador

Tandem Social

RDC és més que una agència de publicitat. Tenen una virtut que la majoria de proveïdors no tenen: no cal estar darrere d’ells perquè les coses es facin quan toca. Sempre intenten estar informats de tot el que pot afectar una feina, advertint d’aspectes que se’ns poden escapar i que són importants. Actuen com a assessors i això s’agraeix moltíssim, capten fàcilment el missatge del client i ofereixen un servei integral que dóna molta seguretat. I el més important: les persones. Són fantàstiques en l’àmbit personal i això fa que sigui un autèntic plaer treballar amb elles.


Sònia Miguel, Cap de Màrqueting de B:SM Mobilitat

B:SM

Si us decidiu a treballar amb RDC, per davant de tot us trobareu amb un gran equip humà. Persones amb una gran capacitat de treball, entregades a la seva professió i amb un entusiasme desbordant que mai descansen en el refugi de les clàssiques excuses que abunden en el món de la publicitat. També trobareu allò que més manca: la recerca continuada de la satisfacció del client. Si tasteu el seu menú, no en voldreu un altre. 3 estrelles Michelin.


Carles Sasplugas, Director general - Unitat de Negocis d’Andorra

MoraBanc

Per la creativitat, per la rapidesa i professionalitat en la resposta, pel tracte magnífic, pel gran petit equip d’RDC. En resum, treballar amb RDC et facilita la feina i tot surt rodó.


Mireia Maestre Cortadella, Responsable de Màrqueting, Comunicació i Qualitat

MoraBanc

Quan decideixes treballar amb una agència valores que tingui un alt nivell de professionalitat, que sigui creativa i eficient, però sobretot que sigui allà quan la necessites i que tingui un gran equip humà. Al llarg dels anys, RDC m’ha demostrat que vam prendre una decisió encertada en triar-los com a agència. I d’això fa ja més de 12 anys.


Gemma Rodríguez, Responsable de Màrqueting Directe

Gaes

El servei de RDC és excel·lent: comprenen les necessitats dels clients, ofereixen solucions creatives i donen confiança i tranquil·litat. He treballat sempre molt a gust amb ells!


Mònica López, Comunicació Externa

GAES